Vi holder dit renrum rent

Idag spiller renrum en afgørende rolle indenfor mange industrier, og hos Combi Service ved vi, at restriktionerne for renrumsrengøring er strenge. Vi efterlader derfor ingen renrum uden, at de lever op til alle myndighedskrav samt de klassificeringer renrummet behøver.

Et renrum er betegnelsen for et miljø, hvor mængden af partikler og mikroorganismer styres og kontrolleres. Der bliver i denne forbindelse indført forskellige klassificeringer alt efter virksomhedens behov. Rengøringen kræver derfor en dybdegående gennemgang i fællesskab med kunden, hvorigennem vi opnår den nødvendige viden.

Laboratorierengøring

Rengøring af laboratorier indgår under betegnelsen: renrum, og kræver på samme måde indsigt og viden indenfor feltet. Det er ligeledes en arbejdsplads, der fordrer respekt for det ansvar, der ligger i håndtering af denne type opgave.

Hos Combi Service har vi specialister på området, der tilpasser forståelsen for faget til jeres behov og sikrer samtidigt, at jeres arbejdsplads lever op til myndighedskravene og de klassificeringer, der er nødvendige.

GMP Certificering

GMP regler er en del af virksomhedens kvalitetssikring, der skal sikre, at produkterne altid fremstilles efter normer, så de er egnede til deres anvendelse.

Læs mere om, hvordan vi opretholder serviceniveau og samarbejde gennem kvalitetssikring.

Vores specialister har erfaringer med renrum i blandt andet medicinal- og elektronikindustrien, hvor Good Manufacturing Practice (GMP) indgår som retningsanviser for vores kvalitetssikring. Vi har desuden en bredere forståelse for de 5 M’er: Mennesker, Materialer, Metoder, Maskiner og Miljø, hvilket klassificerer Combi Service som den eneste rigtige ansvarstager af rengøringen af jeres renrum. Vi besidder de helt rigtige kompetencer, og den nødvendige viden indenfor feltet, hvilket er din garanti for det bedst tænkelige udgangspunkt for jeres arbejde.

 

Vores telefonservice er døgnåben:

+45 46 32 44 46

 

Hør mere om vores tillidsvækkende tilgang:

Læs mere