interface (1) Træffes døgnet rundt​

Grundig og professionel renrumsrengøring af laboratorier og klinikker

Arbejder du i et miljø med renrum? Så ved du, at det er essentielt med professionel rengøring, som lever op til alle myndighedskrav og klassificeringer. Hos Combi Service har vi mange års erfaring, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Vi er erfarne i at varetage klinikrengøring, laboratorierengøring og rengøring af andre renrum.

Vi tilbyder professionel renrumsrengøring til kunder i Greve, Solrød, Roskilde og resten af Storkøbenhavn til gode priser.

Rengøring, der lever op til myndighedskrav og klassificeringer

Der er strenge myndighedskrav og klassificeringer til renrumsrengøring. Det kræver derfor et stort ansvar at håndtere den type erhvervsrengøring. Hos Combi Service er vi specialister på området. Vi kender til alle krav og restriktioner, og vi efterlader aldrig renrum rengjort, uden at de lever op til alle krav.

Vi tilpasser altid vores renrumsrengøring til dine behov. Da der er forskellige klassificeringer afhængigt af virksomheden, gennemgår vi altid kravene til rengøring dybdegående sammen med dig.

Kun på dén måde kan vi opnå den viden, som gør os i stand til at yde renrumsrengøring, som lever op til alle myndighedskrav og aktuelle klassificeringer.

Vi tager et meget stort ansvar for renrumsrengøring

I forbindelse med klinikrengøring, laboratorierengøring og andre renrum, er Good Manufacturing Practice (GMP) regler vigtige, fordi de er retningsanvisende for kvalitetssikringen. Vores specialister i rengøring har naturligvis stor erfaring med GMP.

Vi mener også at klassificere os som den eneste rigtige ansvarstager af renrumsrengøring, fordi vi har en bred forståelse for de fem M’er:

  • Mennesker
  • ​Materialer
  • ​Metoder
  • ​Maskiner
  • ​Miljø

Vi tager altså et meget stort ansvar og besidder de rigtige kompetencer og den nødvendige viden indenfor feltet.

Læs mere om, hvordan vi opretholder serviceniveau og samarbejde gennem kvalitetssikring.

Få et tilbud på renrumsrengøring allerede i dag

Vil du have et uforpligtende tilbud på rengøring af renrum eller laboratorier til en fornuftig pris? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Du er velkommen til at give os et kald på vores telefonservice, som har åbent døgnet rundt, på telefon 46 32 44 46. Du kan også sende os en e-mail til info@combiservice.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Hør mere om vores tillidsvækkende tilgang

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

KONTAKT OS

​​Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Udfyld formularen, og hør hvad vi kan tilbyde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekstraordinær rengøring – uden ekstra regninger​

Vores telefonservice er døgnåben

​De forstår, hvad der skal gøres – Brøndby IF

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

​Combi Service er en rengøringsvirksomhed, som blev grundlagt i 1998, og har lige siden leveret professionel rengøring til erhverv, af høj kvalitet med et stort smil.

Virksomheden drives ud fra vores egne personlige værdier, hvilket betyder, at vi sørger for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet. Glade medarbejdere og tilfredse kunder er alfa og omega, hvorfor vi altid løser opgaverne med et stort smil på læben

Konta​kt

Combi Service A/S

Kildebrønde Landevej 14

2670 Greve

CVR: 26162262

Telefon: 46 32 44 46

E-mail: info@combiservice.dk