★★★★★

5,0 stjerner på Google

Miljøpolitik

Vil du have vores hjælp til kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring? Så vil du garanteret gerne kende vores erhvervsrengøring priser. 

Din sikkerhed & tryghed

Vores certifikater

Professionel rengøring

Midler for miljøet

Combi Service insisterer på miljøvenlighed, og vi synes det er essentielt at fremme rengøringsmetoder og produkter, der oprigtigt skåner miljøet. Miljøvenlig rengøring involverer brugen af midler samt metoder, der minimerer skaden på miljøet.

Dette kan omfatte alt fra brugen af biologisk nedbrydelige og økologiske rengøringsmidler til metoder, der reducerer vand, papir samt energiforbrug.
Cradle to Cradle-certifikatet (C2C) er særligt relevant i denne sammenhæng. C2C er en certificering, der udelukkende tildeles produkter, hvor bæredygtighed spiller en rolle gennem hele produktets livscyklus. Produkter, der opnår denne certificering, skal opfylde specifikke kriterier inden for fem kategorier:

Det er fem kategorier, vi som rengøringsfirma kan identificere os med og ønsker at indrette os efter. Det er i vores optik bæredygtighed på højeste niveau indenfor rengøringsbranchen, men vi bestræber os altid efter at blive bedre og opnå bæredygtig rengøring.

Ved at vi udelukkende benytter C2C-certificerede produkter sikrer vi, at vores rengøringsmidler, ikke blot er effektive til at gøre rent, men også er produceret og kan bortskaffes på en måde, der reelt fremmer miljømæssig og social bæredygtighed. Vi fremhæver disse produkter og metoder, så du er velvidende om, at vi lige så gerne vil rense dine lokaler, som vi vil rense jorden.

​​Få et uforpligtende tilbud

Certificerede produkter

Bæredygtige rengøringsmetoder

Bæredygtighed indenfor rengøring handler om at minimere miljøpåvirkningen gennem hele rengøringsprocessen. Det handler nemlig ikke kun om midlerne samt produkterne, men også selve rengøringsmetoderne. Vi anvender f.eks avancerede doseringssystemer for at sikre, at der kun bruges den nødvendige mængde rengøringsmiddel, hvilket reducerer spild og forurening. Vores rengøringsmaskiner er energieffektive og vi vælger altid at reparere dem, i stedet for at købe nye.

Vi har efterhånden mange miljømæssige tiltag og principper, som vi tager yderst alvorligt. Dem har vi samlet så godt som muligt nedenunder, så du ved at Combi Service både vil rengøre dine lokaler og planeten. Vi kalder det grundig grøn rengøring og håber at du vil med på vores rejse mod et sundt og raskt miljø, både for planeten og for dig. Alt dette og mere til kan du læse mere om længere nede.

Fokus på miljø

Miljøorienterede medarbejdere og samarbejdspartnere

 • Vi bruger udelukkende hybrid og elbiler.
  • Hybrid- og elbiler har en lavere miljøpåvirkning end traditionelle benzin- og dieselbiler. Ved udelukkende at bruge det som vores transportmiddel reducerer vi vores CO2-udledning og bidrager til en renere luft.
 • Vi sorterer vores affald og vejleder vores kunder til at gøre det samme.
  • Korrekt affaldssortering er afgørende for at reducere affaldsmængden og generer genanvendelse. Vi tilbyder vejledning og støtte til vores kunder for at sikre, at de sorterer deres affald korrekt.
 • Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere omkring muligheden for miljørigtige løsninger.
  • Vi samarbejder kun med leverandører og partnere, der deler vores engagement i en grønnere planet. Dette inkluderer krav om brug af miljøvenlige produkter, energieffektive løsninger og ansvarlig affaldshåndtering. Vi skal altså kunne ses i øjenhøjde.

Reduceret forbrug

Vi bestiller kun de kontorartikler, vi har brug for, og samler det i større ordrer for at undgå ekstra transport som skaber unødvendig udledning.

 • Det munder ud i mindsket forurening og er i vores optik en afgørende faktor i målet om en renere fremtid.

Vi benytter elektronisk fællesdrev for at formindske brugen af papir.

 • Ved at bruge elektroniske fællesdrev til dokumentdeling og opbevaring reducerer vi behovet for papirudskrifter. Dette er en del af vores indsats for at minimere vores miljøaftryk, ved at papirproduktionen sænkes

Vi benytter også QR koder som tilgang til datablade, doseringer mv. for yderligere at spare på papiret.

 • Ved at digitalisere vores informationer og gøre dem tilgængelige via QR-koder, reducerer vi behovet for papirudskrifter. Vi synes nemlig det er vigtigt at gøre brug af nutidens teknologi, for at minimire det gammeldags fodaftryk på miljøet

Vi insisterer på at samarbejde med virksomheder, som sammensætter et rengøringssystem, hvor brugen af klude, mopper, rengøringsmidler etc. reduceres mest muligt.

 • Ved at optimere vores rengøringssystemer kan vi reducere forbruget af materialer og kemikalier. Dette inkluderer brug af mikrofiberklude, som kan genbruges mange gange, og doseringssystemer, der sikrer den præcise mængde af rengøringsmidler vi har brug for.