interface (1) Træffes døgnet rundt​

​FORSIDE / VIRKSOMHEDEN / OM COMBI SERVICE

Om Combi Service

Professionel rengøring siden 1998


​Combi Service A/S blev stiftet i 1998, og vi består idag af en medarbejderstab på over 200, fordelt på både fuldtid og deltid. Vi er specialiseret i kontorrengøring, laboratorie- og renrumsrengøring samt rengøring af butikker og mindre produktionsområder.

SE ALLE FORDELENE

Personlig Kvalitetssikring

Den service vi leverer, og den tillid vi opnår blandt vores samarbejdspartnere, bliver blandt andet skabt gennem et værktøj vi har udviklet på siden begyndelsen. På trods af vores engagement erkender vi, at det er menneskeligt at fejle, hvorfor kvalitetssikring er en nødvendighed, hvis vi vil imødekomme så mange faldgrupper som muligt. Det er på samme måde et godt værktøj, når det kommer til en personlig, men struktureret dialog med vores samarbejdspartnere.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Vi kvalitetssikrer idag på flere niveauer, efter at vi har udvalgt de rigtige medarbejdere til opgaven:

1. Tilsynsassistent

Der vil blive tilknyttet en tilsynsassistent, som vil være den direkte ansvarlige for den daglige kontrol med den udførte service. Tilsynsassistenten har ansvaret for nødvendige instruktioner af medarbejderne, håndterer meddelelser fra kontaktbogen og sikrer desuden at rengøringsassistenterne arbejder inden for det aftalte tidsrum.

2. Inspektør​

Der tilknyttes ligeledes en inspektør, som er ansvarlig for, at selskabets kvalitetsmål opnås og overholdes. Inspektøren skal blandt andet sørge for at besøge kunden minimum en gang om ugen på en dag, der aftales med virksomheden.

Derudover er inspektøren i direkte kontakt med tilsynsassistenten, for at opretholde et godt og fortroligt forhold samt at tage eventuelle misforståelser i opløbet. Inspektøren udfører desuden kvalitetskontrol én gang om måneden samt sikrer, at det er de rigtige medarbejdere til de enkelte opgaver.

Endeligt fokuserer både tilsynsassistent og inspektør på at tidsregistrering i perioder med lav bemanding eller ferieperioder bliver noteret, da vi tilbyder, at overskydende tid anvendes til ekstraarbejde uden yderligere omkostninger for virksomhedsejeren.

3. Opbakning fra ledelsen​

Hos Combi Service har vi altid to inspektører på èn opgave: Den hovedansvarlige og en der kan træde til i tilfælde af pludselige forhindringer. Derudover vil ledelsen hos Combi Service besøge virksomheden med jævne mellemrum. Både for at følge op på inspektøren og for at sikre sig, at rengøringsbehovet bliver opfyldt.

Læs mere om vores prissætning:

Priser

4 GODE GRUNDE

Derfor skal vi være din nye samarbejds­partner

Vi er en rengøringsvirksomhed, som altid lytter nøje til dine ønsker og behov. Vi tror på, at en god relation til vores kunder skaber de bedste resultater, hvilket er din garanti for et godt og trygt samarbejde hele vejen igennem.

Kontakt os for et tilbud

VI OPNÅR

Dybere forståelse

Vi prioriterer indblikket i vores kunders behov. Vi skaber forståelse for opgaven, og vi opnår hver dag ny viden, der udvikler vores personale og tilgang til rengøringen.

VI MOTIVERER

Professionel rengøring

Vores personale har mange års erfaring inden for rengøring og tager alle opgaver med et stort smil - uanset om de er store eller små. Dette er med til at sikre dig et tilfredsstillende resultat.

VI SKABER

Synlige resultater

Vi er en rengøringsvirksomhed med flere års erfaring og stor ekspertise inden for alle typer af opgaver. Vi leverer altid et professionelt resultat og vi forsikrer et tillidsfuldt samarbejde, så du trygt kan overlade rengøringen til os.

VI OPRETHOLDER

Kvalitetsbevidste løsninger

Vi sørger for at levere et godt resultat, som er baseret på høj kvalitet. Alle vores rengøringsmidler er miljøvenlige og af høj kvalitet, som er din garanti for en rengøring i topklasse.

Ekstraordinær rengøring – uden ekstra regninger​

Vores telefonservice er døgnåben

De hjælper med at indfri mål – Grøndalshuset​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Går op i rengøringen

Vi er stolte af hver eneste virksomhed vi indgår et samarbejde med. For os betyder et nyt samarbejde, at vi kommer tættere på en samlet ideologi, der hylder miljø og engageret rengøring.

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

​Combi Service er en rengøringsvirksomhed, som blev grundlagt i 1998, og har lige siden leveret professionel rengøring til erhverv, af høj kvalitet med et stort smil.

Virksomheden drives ud fra vores egne personlige værdier, hvilket betyder, at vi sørger for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet. Glade medarbejdere og tilfredse kunder er alfa og omega, hvorfor vi altid løser opgaverne med et stort smil på læben

Konta​kt

Combi Service A/S

Kildebrønde Landevej 14

2670 Greve

CVR: 26162262

Telefon: 46 32 44 46

E-mail: info@combiservice.dk