interface (1) Træffes døgnet rundt​

Skab et godt indeklima med erhvervsrengøring

Vil du have vores hjælp til kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring i Greve, Solrød, Roskilde eller et andet sted i Storkøbenhavn? Så vil du garanteret gerne kende vores erhvervsrengøring priser.

Vi har ikke standard priser på erhvervsrengøring. I stedet sammensætter vi altid personlige tilbud på vores rengøring, hvilket du kan læse mere om her.

Vi tilbyder ekstraordinær rengøring – uden ekstra beregninger

Når du vælger Combi Service til at udføre kontorrengøring, renrumsrengøring eller anden rengøringsservice, får du grundig rengøring til fornuftige priser.

Selvom vi garanterer fokus på miljøet, veluddannet personale og fantastisk service, er vores erhvervsrengøring priser ikke derefter. Vi tilbyder ekstraordinær rengøring til gennemsigtige, fair priser uden senere ekstra beregninger.

Vi tror nemlig på, at nøglen til succes er tillid og gennemsigtighed.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Vores hovedprodukt er månedlig kontaktrengøring som en fast aftale, men vi tilbyder også enkeltydelser.

Hvad din pris bliver, afhænger af dine ønsker til rengøring. Når vi kender dit behov mere præcist, kan vi sammensætte et personligt tilbud på vores erhvervsrengøring pris til dig.

Dine erhvervsrengøring priser afhænger af:

  • Hvilken form for rengøring, du ønsker
  • ​Størrelsen på arealet, der skal rengøres
  • ​Hvor ofte, du ønsker rengøring

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker. Med udgangspunkt i det, udarbejder vi arbejdsbeskrivelser og plantegninger. Herefter sammensætter vi et tilbud ud fra vores virksomhedspolitik sammenholdt med de ønsker og krav, der er skitseret i materialet, vores gennemgang af dine lokaler samt vores egne høje kvalitetskrav til udførelsen af opgaven.

Kontakt os for at få et tilbud på vores rengøring til erhverv

Vil du høre mere om vores erhvervsrengøring priser? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når vi har været i dialog med dig.

Du kan ringe til vores telefonservice døgnet rundt på telefon 46 32 44 46.

Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular eller sende en e-mail til os på info@combiservice.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

KONTAKT OS

​​Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Udfyld formularen, og hør hvad vi kan tilbyde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekstraordinær rengøring – uden ekstra regninger​

Vores telefonservice er døgnåben

​Combi Service er en rengøringsvirksomhed, som blev grundlagt i 1998, og har lige siden leveret professionel rengøring til erhverv, af høj kvalitet med et stort smil.

Virksomheden drives ud fra vores egne personlige værdier, hvilket betyder, at vi sørger for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet. Glade medarbejdere og tilfredse kunder er alfa og omega, hvorfor vi altid løser opgaverne med et stort smil på læben

Konta​kt

Combi Service A/S

Kildebrønde Landevej 14

2670 Greve

CVR: 26162262

Telefon: 46 32 44 46

E-mail: info@combiservice.dk