Vi bidrager til arbejdsmiljøet

Et rent og miljørigtigt indeklima danner rammen om en produktiv arbejdsplads. Lige så vigtigt er det, at dit kontor fremstår præsentabelt overfor samarbejdspartnere og potentielle kunder.

Hos Combi Service er kontorrengøring en spidskompetence, og vi anser det for mere end en opgave, der bare skal overstås. Vi tager os af alle typer kontorer uanset omfanget. Vi har flere års erfaring og vi besidder en indgående viden om midler og håndtering. En viden, der udvikles i takt med vores stræben efter altid at levere den optimale løsning.

Fælles forståelse for rengøringen

Allerede ved indgangen til samarbejdet vil det opleves, at vi står ved vores holdninger og værdier, når det drejer sig om grundig rengøring og service. Vores tilgang fordrer, at vi i samarbejde med virksomhederne skaber en fælles forståelse for rengøringens omfang. Vi tilpasser vores profession til virksomhedernes behov, hvorfor vi altid stræber efter en personlig relation B2B.

Uddannede medarbejdere

Vores medarbejdere bliver uddannet til opgaven, og vores vision om en tæt relation til vores samarbejdspartnere gælder især vores assistenter og inspektører. Vi sørger for at skabe det perfekte match til virksomhedernes kontorer, hvor indkørslen blandt andet omfatter en dybdegående gennemgang af virksomheden og den pågældende arbejdsbeskrivelse, samt planlægning af vores periodiske arbejdsprogram, i samarbejde med medarbejderne.

Læs mere om, hvordan vi opretholder serviceniveau og samarbejde gennem kvalitetssikring.

Tillægsydelser

Beskrivelsen, der udarbejdes ved indkørslen til vores samarbejder, bliver som nævnt tilpasset virksomhedernes eksakte behov. Foruden vinduespolering og gulvpleje tilhører et par væsentlige tillægsydelser, der let bliver overset, men som vi hos Combi Service opfordrer virksomhederne til at tage til overvejelse.

  • Tæpperens
  • Persiennerens
  • Planteservice

En ekstraordinær indsats

Som et led i proceduren for kvalitetssikring er det virksomhedens personligt udvalgte inspektør, der kontrollerer, at serviceniveauet opretholdes samt at eventuelle kommentarer bliver imødekommet. Det er desuden inspektørens opgave at være ajour med timeforbruget i de intervalopdelte rengøringsperioder. Hvis der findes besparelser i tiden bliver det noteret og fremlagt for samarbejdspartneren. Hos Combi Service tilbyder muligheden for at bruge mængden af timer på ekstra arbejde eller tillægsydelser – uden yderligere beregning.

Derudover engagerer vi os af miljørigtige arbejdsgange, hvorfor vi tilbyder alle vores samarbejdspartnere, at der anvendes EU- ellers Svanemærkede midler til den daglige rengøring. Alt personale oplæres ydermere i vurdering af det indsamlede affald. Vi bidrager i denne forbindelse til indføring af kildesortering, og til at affaldsfaciliteterne er til stede, hvilket sikrer, at genbrug gennemføres i størst muligt omfang – uden ekstra omkostninger.

 

Vores telefonservice er døgnåben:

+45 46 32 44 46

 

Hør mere om vores grundige indfasning:

Læs mere