​Træffes døgnet rundt

FORSIDE / FOREDRAG

​Foredrag

Foredrag med Birgit Aaby

Stifteren af Combi Service, Birgit Aaby, er iværksætter og business-angel. Hun er kendt for sin deltagelse i DR1 programmet: Løvens Hule, hvor hun har investeret i en masse spændende projekter.

Du har nu mulighed for at booke Birgit Aaby til at komme og holde et inspirerende foredrag for din virksomhed eller forening, hvor du vil få indsigt i hendes historie, og vej til succes som mor til tre.

En løvindes bekendelser

  • Birgit Aaby er ikke kommet sovende til noget. Vejen fra rengøringsassistent til stifter og direktør for sin egen rengøringsvirksomhed med omkring 250 ansatte, der i dag har gjort hende til en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere, har været benhård.
  • Den hårdtarbejdende iværksætter og mor til tre, tager publikum med på et eventyr, der sætter fokus på, at hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden, imod alle odds og fordomme.
  • Ved et Birgit Aaby foredrag vil du blive mødt af en stærk, men jordnær, kvinde, der også tør vise sårbarhed. Uden filter, og lige ud af posen, fortæller hun om op- og nedture samt om, hvordan hun skabte en karriere i en benhård branche.
  • Vi oplever at et Birgit Aaby foredrag er til stor inspiration for mange, herunder erhvervsdrivende mænd og kvinder så vel som unge studerende, som også har brug for en succesrig kvinde at spejle sig i.

Oplev Birgit Aaby i Løvens Hule

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

KONTAKT OS

​​Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Udfyld formularen, og hør hvad vi kan tilbyde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekstraordinær rengøring – uden ekstra regninger​

Vores telefonservice er døgnåben

HANDICAP-ORGANISATIONERNES HUS

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

HANDICAP-ORGANISATIONERNES HUS

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

HANDICAP-ORGANISATIONERNES HUS

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

HANDICAP-ORGANISATIONERNES HUS

GRØNDALSHUSET I GENTOFTE

TOYOTA

BRØNDBY IF

​Combi Service er en rengøringsvirksomhed, som blev grundlagt i 1998, og har lige siden leveret professionel rengøring til erhverv, af høj kvalitet med et stort smil.

Virksomheden drives ud fra vores egne personlige værdier, hvilket betyder, at vi sørger for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet. Glade medarbejdere og tilfredse kunder er alfa og omega, hvorfor vi altid løser opgaverne med et stort smil på læben

Konta​kt

Combi Service A/S

Kildebrønde Landevej 14

2670 Greve

CVR: 26162262

Telefon: 46 32 44 46

E-mail: info@combiservice.dk